Forskellen mellem typerne af makeup børster

2022-03-04

Make-up penslerer opdelt efter typer, herunder dyrehår og fiberhår. Forskellen mellem de to er, at dyrehår har skæl på sig. Tænk på vores eget hår, som også har skæl. Selve det fibrøse hår har ingen skæl, og klipningen er også maskinskåret frem for naturlig vækst. Ser man på strukturen af ​​vægten, er den stykke for stykke. Det kan ses, at dyrehår er bedre til at gribe pudder.

Det frarådes at påføre øjenskygge i hånden, da hænderne vil udskille olie og sved, som får øjenskyggens epidermis til at agglomerere, og øjenskyggen bliver ufarvet, især perle- og pailletterøjenskyggen.

Da der er skæl på dyrehår, er det nemt at få fat i pudderet, og slippulveret frigives langsomt fra skæl, så udtværingsevnen er meget god, så dyrehår bruges ofte til øjenmakeup, og dyrehår er også bruges til rødmebørster.

Fordi fiberhåret er glattere og ikke absorberer pudder, er det velegnet til flydende eller pastaprodukter, såsom foundation concealer. Men det betyder ikke, at alle concealerbørster og foundationbørster er lavet af fibrøst hår. Afhængig af stivheden af ​​dyrehår kan nogle dyrehår også bruges som foundation concealer børster.

Den løse pudderbørste til tør hud er velegnet til fibrøst hår, og den løse pudderbørste til fedtet hud er velegnet til dyrehår, fordi den løse pudderbørste til dyrehår ikke bliver til oliestriber i ansigtet, og håret vil ikke hænge sammen.

Fiberhår, hvis det bruges til concealer, vil det være relativt hårdt.

Fordi skællene bedre kan fange pudder og frigive pudder, bliver maleriet mere ensartet, men fiberhårene klæber til pudderet. På grund af hårets glatte overfladestruktur bliver den første børste meget tung, og der vil være mindre pudder bagved, hvilket ikke er nemt. malet jævnt.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy